Informasjonsmøte om Setesdalswiki

Share

Dugnad for Setesdal

Informasjonsmøte om Setesdalswiki, leksikonet alle kan skrive i, på
Setesdalsmuseet Rysstad torsdag 3. februar klokka 17 Merk tida.
Tak med laptop, så kan du prøve sjølv og få hjelp.

Setesdal Regionråd

Eg sende ovanståande annonse til Setesdølen i kveld. Etter at det stod artikkel om Setesdalswiki i Setesdølen fredag, er det no tid for informasjonsmøter om leksikonet og dugnaden for å skrive eit regionalt leksikon. Planen er å ha slike informasjonsmøter i kvar kommune, og på møtet for vel ei veke sidan på Sølvgarden avtalte vi at vi skulle starte på Setesdalsmuseet på Rysstad.

Du som les dette er velkommen anten du vil skrive eller bare høyre om prosjektet. Lat oss ta ein dugnad for Setesdal, dele kunnskap med kvarandre og gje Setesdal ein digital informasjonskanal ingen andre regionar har.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.