Stengt Essostasjon

Share

I sendinga i går snakka Ronny Stavsholt og Kåre Rike som vanleg om at premiane skulle leggjast på Esso i Valle. Heller ikkje dei visste at stasjonen var stengt. Etter det eg høyrde i dag, var siste opningsdagen måndag. Erna og Will hadde vel halde på knapt eit par år då dette hende. Men siste tida har vore tung, for Will fekk problem med ein fot og vart sjukemeld. Dermed vart Erna aleine om å drive, og det vart tungt i lengden.

Sjølv har eg i liten grad nytta meg av Esso-stasjonen i Valle ettersom eg reiser til Mandal i helgene. Då vert det til at eg handlar bensin på helgetilbod der, og gatekjøkkenmat har eg ikkje vore nokon tilhengjar av på mange år. Men i haust var eg innom der nokre gonger og fekk meg gatekjøkkenmat. Eg hadde i grunnen tenkt å få meg det i dag og, men fekk altså vite at det ikkje var mogleg lenger.

I alle år hadde Valle Radio avtale med Essostasjonen om å leggje ned premiar der etter Opi sending. Kor Ronny og Kåre leverte premiane frå i går, veit eg ikkje. Men eg går ut frå at det vil kome ei løysing om ikkje alt for lang tid. Ein ting er premiane, noko anna er høvet til å kjøpe bensin. Det er å vone at nokon vil finne den utfordringa interessant også i framtida. Valle treng ein bensinstasjon i bygda.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.