Målar og fotballtrenar

Share

Eg høyrde på sendinga i Valle Radio onsdagskvelden. Eg fekk ikkje med meg alt frå starten, men skjøna etter kvart at Ronny Stavsholt hadde med seg Ulf Kjelleberg, som har etalbert seg som handverkar med måling og tapetsering. Kanksje hjelper han med fliser og, eg fekk ikkje det med meg.

I tillegg har han blitt med som fotballtrenar, eg trur han sa det var 15-20 på trening. Men treninga i veka var eit problem, for mange er jo ikkje heime i veka, og dei kan bare trene i helgene.

Dagen etter var eg i klassen, og då fortalde ein av elevane at onsdagskvelden hadde det kome fleire som ville trene fotball, men då trenaren ikkje var der, snudde dei i døra og gjekk heim. Så langt eg kunne skjøne, var Ulf i Valle Radio til vel 18.30, så det hadde vel vore høve å få til trening etterpå, men truleg vart det ikkje noko av det.

Etter det eg skjøna, var det quiz på Valle Motell, og Ulf hadde visst planar om å gå der denne kvelden. Seinare las eg, eg trur det var på Facebook, at det hadde vore om lag 30 personar på Quiz denne kvelden. I kveld var det forresten sportsquiz på motellet. Eg var ikkje der heller. Sjøv om eg ringte inn svar onsdagskvelden i den opne sendinga, var det fordi eg hadde wikipedia å støtte meg på. Sportsresultat hugsar eg ikkje lenge, så på ein sportsquiz ville eg ikkje vore til særleg hjelp.

For å kome tilbake til utgangspunktet, så vonar eg at målaren, som sa han hadde boka full til påske, får nok arbeid til å kunne bli buande i Valle. Vi treng alle dei folk vi kan få i kommunen, pleier ordføraren å seie, og å få ein målar og ein fotballtrenar i same person, det må vel kallast eit kupp.

Takk til Ronny som presenterte han i Valle Radio.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.