Ny veke, nytt program

Share

Tirsdag 10. mai

Ansvarleg: Harald Haugland

18.00 Kvarteret
18.15 Over ein open Bibel
18.30 Sangkveld med Siri Johannessen
19.30 Setesdalswiki veks
20.00 Møteplassen
20.30 Postludium ved Niklos K. Besteland: Norsk musikk.
21.00 Kyrkjebakken

Eg veit ikkje kva Siri vil finne av songar i morgon, men Niklos skal ha eit program med norsk musikk i nærare tusen år, frå Olavssekvensar til Johan Kvandal. Sjølv har eg tenkt å ha med noko om Setesdalswiki i kvart program framover, det skjer noko der heile tida, og då er det spennande å omforme noko av stoffet til radioprogram.

Det kan tenkjast at noko av programmet her kjem Niklos eller Siri til å vere med på, eg har tenkt å fortelje om artikkelen om Straumsfjødd, då er nok Niklos naturleg å spørje. http://www.setesdalswiki.no/wiki/Straumsfj%C3%B8dd Eit anna tema som eg nok vil snakke med han om, er slåtten Mosdølen. Så langt eg kan finne, er Tor Hoslemo den einaste som har spelt inn den på plate. Det er ein liten artikkel om denne slåtten på Setesdalswiki: http://www.setesdalswiki.no/wiki/Mosd%C3%B8len

Siri har eit engasjement for Setesdalswiki, så det er ikkje unaturleg at ho og kjem med litt i kveldens program om Setesdalswiki. Ho deltok på Setesdalskonferansen, og der har Setesdalswiki ein del stoff.

Velkommen til å setje på radioen klokka 18 tysdag 10. mai 2011.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.