Honnevje rasteplass og andre rasteplassar

Share

Honnevje rasteplass vart kåra til Årets rasteplass av NAF. Setesdalswiki hadde artikkel om rasteplassen, og no har snart 300 vore inne og lese på artikkelen. I dag la eg inn eit bilete der av tilsette i Valle Sparebank som plaskar i eit av dei mange plaskebassenga som elva lagar ved rasteplassen, men eg kunne godt hatt fleire bilete frå den fine staden. Då ville eg lagt dei i galleri under artikkelen.

Det er mange rasteplassar både nord for og sør for Honnevje rasteplass. Eg hadde likt å ha artiklar om alle saman, men det har ikkje vore lett å finne stoff, så til no har det ikkje blitt noko særleg. Men ikkje minst i sommarsesongen er rasteplassar populære stader med mange besøkjande, og i våre dagar, der folk har iphone og andre små maskinar som dei tek fram når dei stoppar på ein rasteplass langs riksveg 9, hadde det vore flott om dei kunne finne artikkel på Setesdalswiki. Om ein kunne fått artiklar om rasteplassar med toalett på plass, så hadde mange passasjerar blitt glade. Men og alle dei andre burde hatt artiklar.

I ein slik artikkel burde det stått noko om kva tid rasteplassen vart bygd. Eg trur kanskje det er grunnen til at eg ikkje alt har starta på det prosjektet. Men det kan kanskje vere mogleg å fylle det ut etter kvart, så om ein startar på ei liste, kan utfyllande informasjon kome når ein finn det. Kanskje det kunne høve som eit lite ferieprosjekt på Setesdalswiki.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.