Marhyl og kappleik

Share

Sjølv om Marhyl bare ligg ein snau kilometer frå huset på Nomeland der eg budde i mange år, har eg aldri vore nede ved badeplassen. Mange gonger når eg har køyrt forbi, har eg registrert at det har vore folk der, for det har stått bilar på parkeringsplassen. Etter kvart er den blitt oppgradert og har fått plass nok til at det dei fleste dagar er plass.

Fredag kom det fram i Setesdølen at dei ynskte flytebrygge og vassklosett, og sjølv om folk såg i augo at det siste ville vere vanskeleg å få på plass, meinte både Bjørgulv T. Berg og Kim Pedersen at flytebrygge burde vere meir oppnåeleg.

Artikkelen i Setesdølen førte til at eg skreiv ein liten artikkel på Setesdalswiki, men den manglar bilete, og ei etterlysing av bilete på Facebook har ikkje gjeve resultat så langt. Artikkelen finn du her: http://www.setesdalswiki.no/wiki/Marhyl

I dag kom resultatlista frå Setesdalskappleiken 2011. Eg prøver å få lagt den inn i artikkelen på Setesdalswiki, men det tok litt tid, for det var ei pdf-fil som var organisert på ein annan måte enn det eg fann naturleg. Så eg må taste det heile om att, men etterkvart vil heile lista finnast i artikkelen om kappleiken på Setesdalswiki. Sjå nederst i artikkelen her http://www.setesdalswiki.no/wiki/Setesdalskappleiken_2011 Framleis vil det ta tid før dei raude lenkene er blitt blå, men det fyllest på med artiklar, kvar dag kjem det ein eller fleire nye. No er det 1543 artiklar og dagleg er om lag 100 personar innom og finn eitt eller anna nyttig. Velkomen innom du og.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.