Ein produktiv kveld

Share

I kveld var det ein produktiv kveld for Setesdalswiki. Eg hadde lova Astrid Nomeland at eg skulle prøve å få til at ho kunne kome i Valle Radio i kveld, og det hadde Ronny Stavsholt lova. Men så braut ho armen og måtte på sjukehuset. Dermed måtte intervjuet gjerast pr. telefon, og det var litt fram og tilbake om korleis eg skulle få gje nummeret hennar til teknikaren. Det enda opp med at eg tok turen ned i radioen, det hadde eg ikkje planlagt, men det vart interessant likevel. Når eg sit i radioen, er det ikkje alltid eg får høyre så mykje av sendinga, men i kveld fanga eg opp nok til å lage ei rekke artiklar.

Fyrst var det naturoppsynsmann Peter Hermansen, eg fann ikkje noko om han, men SNO Bykle fekk artikkel. Så kom Magnhild Hovet, ho skulle ha Kommunen informerer, og då fekk eg skrive ein artikkel om henne. Så kom Elin Uppstad og Aron Åkre Rysstad, løpartalenta som skulle vere med i Ronnys time i kveld. Øyvind Uppstad var med dei, og eg fekk artiklar om alle i tur og orden. Eg har jo artiklar om dei fleste medarbeiderane i Valle Radio, men telefonvaktene i kveld hadde eg ikkje artiklar om frå før. Begge jobbar i Valle Sparebank, så eg fann bilete der. Og plutseleg hadde eg sju nye artiklar i kveld. Du finn lenker til alle desse på sida på Setesdalswiki som fortel om sendinga i kveld: http://www.setesdalswiki.no/wiki/Valle_Radio_19._oktober_2011

Sjølv om kvelden på Setesdalswiki var produktiv, vert bloggen ikkje så lang i kveld. Det har vore mange telefonar til dei som har opi sending, og Ronny hadde eit variert program i kveld, så det har vore bygderadio på sitt beste.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.