Haustferie

Share

Etter å ha vore på forfattarkveld i Valle fredagskvelden, let eg sauesjå vere sauesjå og starta på turen til Mandal tidleg laurdagsmorgonen. Det var helst mørkt og nokre tåkedottar, men etter kvart som det lysna skjøna eg at dei kom til å få ein fin dag i Valle. Britta Lise var paparazzi-fotograf og la ut mange bilete frå dagen på Facebooksida til Valle Radio: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=240847669299595&id=100000615957133&ref=notif&notif_t=share_comment#!/pages/Valle-Radio/315158359845 (Eg veit ikkje om ein kan sjå sida utan å vere innlogga på Facebook, men eg prøver no likevel å leggje ut lenka.)

Som bileta syner, var det nydeleg ver og mykje folk på heile arrangementet. Ved å ha Setesdals sterkaste mann klokka 16, vart nok dagen strekt ganske langt for mange, For ut frå bileta ser det ikkje ut til at særleg mange gjekk heim før det arrangementet var slutt.

Deltakarlista var slik:
Bjørgulv S. Lund
Geir Ola Nomeland
Torgeir Straume Hjelmås
Bjørgulv Harstad
Mikael Harstad
Ole Henrik Trydal
Kjetil Omnes
Tom Inge Trydal
Johnny Steig
Torleiv Rysstad

Det synte seg at ein byglending gjekk av med sigeren. Resultatlista vart slik:

1. Kjetil Omnes aka Mr KO (KST)
2. Ole Henrik Trydal (ingen strongman klubb foreløpig)
3. Torleiv Rysstad (KST)

Og det er ein tråd på denne lenka der ein kan få vite meir:
http://www.treningsforum.no/forum/index.php?PHPSESSID=coejegtqf9ck6adok13q2ndvin6vru18&topic=113423.msg1695509#msg1695509

Valle Radio hadde sending frå arrangementet både tidleg på dagen og under Setesdals sterkaste mann. Tidleg på dagen var det Ørnulf og Bjørgulf som var bak mikrofonane medan Jørund Georg og Kjetil Carolis styrde teknikken. Under konkurransen var det Helge Dahle som var speaker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.