Tysdagsprogram 25. oktober 2011

Share

Tysdag 25. oktober

Ansvarleg: Harald Haugland

18:00 Kvarteret
18:15 Over ein open Bibel
18.30 Sangkveld. Gruppa Rett Kurs si nye plate Kom ta min hand
19.30 Nytt frå kyrkje og kristenliv
19.50 Minneord
20.00 Møteplassen
20.30 Postludium. Niklos K. Besteland presenterer fransk kyrkjemusikk
21.00 Kyrkjebakken

Meir om programmet på Setesdalswiki: http://www.setesdalswiki.no/wiki/Hovedside
Fylg oss på Facebook
Høyr Valle Radio på http://www.valleradio.com

I dag stoppa eg på Evje og prata litt med Jørgen Lien på Intersport, som er med i gruppa Rett Kurs. Han vert med på telefonen i programmet i morgon. Eg fekk og tilsendt songtekstane til plata, så det er litt lettare å lese. Tekstheftet var svært vanskeleg å lese. Eg gleder meg til å presentere plata i Sangkveld-programmet.

I dag tenkte eg at det kunne vere fint med ein middagslur, så eg la meg i to-tida. Men eg må ha vore trøyttare enn eg hadde tenkt, for eg vakna ikkje før klokka seks, og då var det for seint å handle på butikkar i Valle. Så eg kombinerte det nyttige med det behagelege, drog til Statoil Rysstad og fekk med ein hamburger, brød og anna eg kan trenge for dagane som kjem. I tillegg fekk eg ein hyggeleg time på den trivelege stova dei har laga ved sida av butikken. Der sat fleire hylstringar og prata då eg kom, og så gjekk røda om laust og fast ei lita stund før stasjonen stengde klokka 20. Då gjekk turen til Valle att for å skrive litt på Setesdalswiki, som i kveld passerte 1860 artiklar.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.