Frikveld og musikkrelatert

Share

Det vart ein tom kveld i kveld, ettersom sendaren ikkje kunne fiksast i dag. Vonar dei klarar å få det til til fredag, for då er det sending til heile dalen, men Bjørgulv T. som programleiar, etter det lista seier.

I staden kunne eg bruke kvelden på å skrive litt på Setesdalswiki og litt på Wikipedia. Og så måtte eg høyre på nordnorsk julesalme av Trygve Hoff, eg vil dele den med dykk som les bloggen, det er dei tilsette ved NRK Tromsø som syng, og det er ein roleg og flott sang som eg ikkje er blitt lei av, tvert om, eg får tårer i augo kvar gong eg spelar den. http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.7438236

Kan ikkje anna enn å glede meg over det ekte uttrykket eg høyrer og ser i den musikkvideoen.

Då Hallvard T. Bjørgum var i radioen, fekk eg ei masteroppgåve som var laga basert på musikken hans. Den vart eg og sitjande med, det var interessant å lese. Og så kom eg på at Jamie Lodberg skreiv noko til meg på Facebook for nokre dagar sidan:

Har lige lagt ud podcast med “Tre på Topp” delen af tirsdagssendingen. De som abonnere på podcasten får bare opdatere listen og laste den ned. De som vil abonnere finder podcasten på:
http://itunes.apple.com/no/podcast/valle-radio/id341794355
eller direkte på:
http://www.valle.no/foto/lyd/Radio_podcast.xml

Jeg arbejder stadig med at få op et helt nyt podcast system – derfor bare periodiske opdateringer på den nuværende. Tænkte at vi måtte i hvert faldt få ud det fine program med dig og Hallvard

Dette programmet kan du altså høyre om att om du har lyst til det. Det var interessant for meg, eg tenkjer tilbake på det med glede og vonar at me kan få til fleire folkemusikkprogram når det legg seg til rette for det.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.