Kommunen informerer – ny refleksjon

Share

Sist onsdag skreiv eg om programmet Kommunen informerer og hadde nokre refleksjonar om innhaldet i programmet. I kveld var rektor Alida Harskamp på Hylestad skule gjest i programmet. Samtalen i kveld var i stor grad om skulen og arbeidet der, eg trur knapt det var noko om kommunal kulturinformasjon, som det var mest av forrige veke.

I kveld var og programmet utvida ved at Alida hadde fått med seg lærar Benny Uppstad, som fortalde om musikkundervisninga på skulen. FAU hadde sponsa utstyr så dei kunne spele i band, og elevane var svært glade for den utvidinga av tilbodet, og nytta det med respekt, dugleik og glede.

I tillegg hadde ho fått med i studio den nye læraren, June, som begynte på Hylestad i haust. Ho er frå Evje, men har no flytta til Rysstad, og underviser i 1. klasse. Hege Jore skal no i permisjon, men Liv Gyro Brokke Homme kjem inn som vikar, så situasjonen er god når det gjeld lærarar på skulen. Og Alida ynskte gjerne folk innom på skulen om dei hadde spørsmål eller ville sjå korleis det var der.

I løpet av programmet fekk eg så mykje informasjon at eg kunne skrive ein artikkel om June på Setesdalswiki, den finn du her: http://www.setesdalswiki.no/w/index.php?title=June_Salte_Thorsen&redirect=no

Seinare i sendinga denne kvelden hadde Ronny med seg ungdomsarbeidar Lars Liset både i timen og i open sending, og eg fekk ein artikkel om han og. http://www.setesdalswiki.no/wiki/Lars_Liset

Setesdalswiki si side om kvelden finn du her: http://www.setesdalswiki.no/wiki/Valle_Radio_16._november_2011 Eg fekk ikkje med meg første delen av programmet, så skriv gjerne inn det som skjedde i den aktuelle timen, om du høyrde på.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.