Hjelp frå Danmark

Share

I kveld fekk eg hjelp frå Danmark. Eg hadde lyst til å legge ut litt informasjon om den danske komponisten Johannes Nørgaard, men det var vanskeleg å finne noko om han på Internett. Men i dag kom Niklos innom meg og kunne fortelje at om eg fann epost-adressa til Knud Svendsen i Århus, ville eg nok få den informasjonen eg ynskte. På plata han hadde med musikk av komponisten stod det ikkje særleg mykje.

Eg leita litt rundt på Internett etter at Niklos hadde gått, og klarte å finne epost-adressa til Svendsen, og sende han nokre ord om kva eg trong. Like før eg skulle på lufta i kveld kom det svar frå Danmark med god informasjon, nok til at eg kunne lage ein artikkel på wikipedia om organisten og komponisten. Lista over danske komponister på norsk wikipedia fekk eit ekstra namn i går, og i dag vart namnet blått. Her er artikkelen, ikkje så lang, men likevel med ein del informasjon. Så får andre fylle på etter kvart. http://no.wikipedia.org/wiki/Johannes_N%C3%B8rgaard

Sendinga i kveld gjekk utan særlege problem. Og Britta Lise fylgde opp mellom anna med å legge ut lenke på Facebooksida til Ragnhild Egeland sin blogg, som eg brukte i programmet Nytt frå kyrkje og kristenliv. Ho er i Kenya som ledd i eit skuleår på Hald senter for misjon og evangelisering i Mandal og skriv av og til på bloggen for å fortelje om korleis ho har det. Ho hadde eit nytt innlegg i dag, og då kunne eg lese litt frå det. http://ragnhildikenya.wordpress.com

Du kan lese om heile kvelden i kveld på Setesdalswiki, sjå
http://www.setesdalswiki.no/wiki/Valle_Radio_tysdag_10._januar_2012

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.