Så mykje som manglar

Share

Endeleg kom det artikkel om Saavi Nomeland på Setesdalswiki. Den kom i kveld, etter at eg fann artikkel i Fædrelandsvennen som Johs. Bjørkeli hadde skrive i samband med at han runda 75 år 11. februar.

Av og til opplever eg det slik at jo meir eg skriv, jo meir manglar det. Kvart nummer av Setesdølen fører til ei rekke røde lenker, det vil seie til artiklar som burde vore der, men som ikkje finst enno.

I dag kom det i artig melding på Twitter, den måtte eg legge ut på facebook også med kommentar: Nå måtte eg le litt. Eg las nettopp dette på twitter:
John Erling Blad @jeblad:
#NRKNordland sitt Fylkesleksikon har 657 art http://nrk.no/nordland/fylkesleksikon/index.php/Spesial:Statistikk
#Setesdalswiki har 2362 art og drives av en ildsjel http://setesdalswiki.no/wiki/Spesial:Statistikk

Det er vel gjerne slik at eldsjeler held på med litt av kvart, og eg prøver altså å lage eit leksikon for Setesdal til glede for ei verd som vert meir og meir aktiv i å bruke Internett. Dermed vil det vere høve å finne ut kven som er omtalt i Setesdølen, om du ikkje alt veit det frå før. Sjølv om det ikkje bur så mange folk i Setesdal, vil det alltid vere nokon som lurer på kven den som er omtalt i avisa er, og då kan Setesdalswiki vere til hjelp.

Om no den lungebetennelsen slepper taket, kan eg kanskje skrive litt i rekonvalesenstida, men framleis har eg nokre dagar med penicillinkur att. Eg såg at det det ikkje vert kommunestyremøte komande onsdag, og at Ørnulf lurte på om det var nokon som kunne ta ein onsdagskveld på sparket. Denne gongen må i alle fall eg melde pass, både komande og neste tysdag vert det stille i radioen, så får vi sjå korleis det er med systemet når vinterferien er over.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.