Stor takk til Ronny

Share

Det vart Ronny Stavsholt som hjelpte då eg måtte kaste inn handkleet onsdag kveld. Eg var ikkje god, så eg bestilte time på legekontoret, der Daniel, som har vore med meg i fleire program, var vikarlege denne veka. Han ville ha meg på sjukehuset, og eg sa at eg ville ha radio først, men det kom ikkje på tale. Eg tok ein telefon til Ørnulf, men han var i Oslo, han sa han kunne ringe Ronny, men eg sa eg kunne snakke med han sjølv, men det synte seg å vere litt vanskeleg, for nummeret hans låg ikkje på den nye mobilen min. Etter noko tid fekk eg til slutt tak i han, og deg var ja med det same, eg skisserte programmet og sa at eg hadde lagt det inn på programsida på Setesdalswiki, så han kunne printe ut programmet derifrå og vonleg ville det heile fungere. Så gjekk eg heim for å pakke og kome meg til sjukehuset.

Eg høyrde litt etter på noko av det som skjedde og fekk med meg at Liv Tanche-Larsen hadde lese bloggen min, der eg tidlegare hadde kommentert at ho ikkje hadde informert om barnehagen, men nesten bare om kulturprogram. Då måtte eg smile, og smilet vart breidare då ho tok til å fortelje om Hylestad barnehage og om barnehagedagen 2012. Då fekk innslaget hennar eit særpreg som syte kvifor ho var i radioen denne kvelden.

Etter kvart kom eg meg på sjukehuset og vart lagd inn med penicillin i flytande form. Etter ei hostande natt, der ikkje bare eg, men og medpasienten min på romet og pasienten på naboromet harkla og hosta det beste vi vann, mannen i korridoren var og med i konkurransen, tenkte eg at dei som gjekk av vakt den morgonen, verkeleg kunne trenge å kvile seg.

Ut på dagen kom Reidun på besøk, og då ho tok ein tur ut, støytte ho på Marit Salvesen, som hadde høve til å stikke innom meg. Eit slikt sjukebesøk er som ein ekstra dose medisin, trur eg, så vi fekk ein god Valle-prat og eg var mykje friskare då ho gjekk.

Fredag fekk eg med meg ei sjukemelding og penicillin i pilleform heim. Andre fekk romet vårt, ettersom min nordnorske romkamerat og fekk dra heim. Så no skal eg sove meg frisk att.

Stor takk til Ronny som tok over på kort varsel og gjennomførte den delen av kvelden som eg skulle hatt.

Ein tanke om “Stor takk til Ronny”

  1. Hei Harald !
    Godt å lese at du er kommet hjem fra sykehuset. Du er en trivelig kar og bloggen din er spennende å lese. God betring og Guds velsignelse !
    Hilsen utflytta kvart hylstring
    Ove Berrefjord

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.