Bibel-quiz

Share

Liv Åkre Trydal var ein av telefongjestene i Haralds time frå klokka 20 til 21 i går kveld. Vi snakka om Bibel-quiz som ei bibelgruppe vil ha på Nomeland bedehus sundagskvelden klokka 18. I komiteen som står bak arrangementet er Tone Å. Rysstad, Magnhild Bø og Ingebjørg Ellinor Rysstad saman med Liv.

Dei har tenkt at det er så populært med quiz, så kvifor ikkje ha ein bibel-quiz. Tone hadde nokre bibelspørsmål i ein boks, det var visst eit spel, og av desse har Liv laga spørsmåla til denne kvelden. Så sit folk saman rundt småbord og hjelper kvarandre med å løyse Bibel-spørsmåla ho har funne. Gruppa håper at folk vil legge sundags ettermiddagskaffestunda til Nomeland bedehus denne sundagen. Om det blir mange, ser dei ikkje bort frå at dei kan kome til å legge eit nytt arrangement til Soknehuset.

I tillegg til quiz vert det sang av Rolf Erik Homme, og så kjem Torstein Lauvdal frå Lauvdal for å tale over eit tema. Så det vert eit rikhaldig program denne sundagakvelden, meinte Liv Åkre Trydal på telefonen. Ho var på veg til Kristiansand, og då eg nådde henne, var ho komen til Stemmen.

Eg har aldri sett noko liknande avertert i aviser nokon gong, så her har bibelgruppa stått for ei nyskaping. Det vert interessant å sjå om det kjem folk som vil teste kunnskapane sine om barnelærdomen, eventuelt det dei måtte ha fått med seg seinare. Ein vil setje saman grupper, slik at det ikkje er tale om å finne ut kva einskildpersonar kan, men kva gruppa kan kome fram til av svar.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.