Krefter og krefter

Share

Eg skreiv i går at kreftene held på å kome tilbake, og det er ikkje usant, men det går heller smått. I dag tenkte eg at eg kunne gjere nytte for meg ved å ta turen i butikken, Reidun var på jobb og både kjøleskapet og brødskuffa tok til å bli sørgjeleg tomt.

Coop-butikken i Øvrebyen er den butikken eg brukar mest i Mandal, og slik vart det i dag og. Eg fekk meg ei handlevogn til å trille varene i og rulla mi faste løype rundt butikken. Litt her og litt der, og så var det eg hadde fått på lappen så vel som impulskjøpa unnagjorde. Kassalappen viste 460 kroner, så du skjøner at det ikkje var storhandel denne tysdagen. To posar med melk, brød, smør, pålegg av ymse slag og litt anna.

Men jamen var eg sliten då eg kom til bilen med varene. Eg la dei i baksetet, tok ein av banane eg hadde kjøpt, drakk litt Bris og kvilte litt før eg starta på heimturen. Vel heime pakka eg varene i kjøleskap og andre skap og sette meg ned i godstolen framom TV og sovna.

Elles dreg det seg mot Setesdalskonferansen, eg har som mål å ha artiklar om dei folka som skal ha innlegg der, så i dag skreiv eg om Ole P. Bruun på Setesdalswiki. Les gjerne artikkelen, det er ein sterk biografi om eit sterkt engasjement for den øverste hyttebyen i Setesdal. http://www.setesdalswiki.no/wiki/Ole_P._Bruun

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.