Litt hektisk morgon

Share

Morgonen måndag vart litt hektisk, og det skuldast Wikipedia. Fredag vart eg intervjua av Klassekampen, og det vart litt debatt, ikkje om det eg sa, men om det ein annan wikipedianar sa til avisa. I dag var det så to artiklar i Dagbladet om wikipedia, og dei låg i innboksen min då før eg hadde fått meg frukost, så eg las til auga vart både stort og større. Her er lenke til den eine artikkelen: http://www.dagbladet.no/2012/04/23/kultur/debatt/wikipedia/store_norske/leksikon/21259716/

Forfattaren er professor ved NTNU, men Wikipedia hadde ikkje nokon artikkel om han, så eg sette meg til å lage ein artikkel: http://no.wikipedia.org/wiki/Arnulf_Hagen

Ein blir lett noko engasjert når ein held på slik, så eg gløymde heilt å sende melding til Setesdølen om at det ikkje vert tysdagssending denne veka heller. Neste veke er tysdag 1. mai, men så vonar eg at det skal vere råd å ha tysdagssendingar utover i mai. Ikkje minst trur eg Niklos vert glad om vi kan kome i gang att, han har mykje orgelmusikk han gjerne vil presentere.

Sjølv merker eg at kreftene tek til å kome tilbake, og det er godt. Eg vonar det går lenge til eg får ei slik kule att.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.