Siste tysdagskvelden våren 2012

Share

Etter planen er det siste tysdagskvelden 29. mai, Valle Radio har bestemt å ha ferie i juni, juli og august, men unntak av kommunestyremøteoverføring. Sjølv kunne eg tenkt meg å halde på til skulen sluttar, men det er no godt med ferie og.

Kveldens program vart slik:
18.00 Kvarteret
18.15 Over ein open Bibel
18.30 Laust og fast frå Setesdal
19.00 Country Gospel Timen
20.00 Møteplassen
20.30 Postludium
21.00 Kyrkjebakken

I Kvarteret fekk eg bsøk av Sissel Åkre, som hadde informasjon om ein aksjon som skal vere 11. juni i Valle sentrum for å plukke søppel.

I Laust og fast frå Setesdal hadde eg besøk av Karl Thorstveit, som fortalde om ein teltmøteaksjon som skal gå frå 31. mai til 10. juni. Evangelist Håkon Martinsen skal tale og synge.

Denne kvelden hadde og Country Gospel Timen med Per Goversten. Du kan finne spelelista på programsida på Setesdalswiki, sjå http://www.setesdalswiki.no/wiki/Valle_Radio_tysdag_29._mai_2012

Siste gjest i kveld var Niklos K. Besteland, som hadde eit program om Bjarne Sløgedal i høve at han fyller 85 år 13. juni.

Kyrkjebakken var mager denne kvelden, ettersom Setesdølen ikkje kom ut 3. pinsedag. Men møteserien og konfirmasjonen til sundag i Hylestad vart nemnt.

Og i morgon er det kommunestyremøte.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.