Utslått, men likevel

Share

Som eg skreiv i går, varmebølga har slått meg noko ut. Men etter at eg hadde fått sove litt i går, kom eg meg litt, og då tenkte eg at eg ville ta meg ein køyretur. Den enda på Statoil Rysstad der Kjell Nomeland lengta mot stengetid. På disken der var det reklame for pizza-stykke, og eg sa at eg kunne tenke meg ein slik. Det tek 15 minutt, sa Kjell, men eg tenkte at eg ville rekke å få det i meg før han stengde, så eg sa at det var greitt, og så sette eg meg ned for å vente.

Far hans, Knut, kom og innom, og då fekk me ein triveleg prat om laust og fast, og plutseleg var Kjell der med pizzaen. Fire store stykke, heilt umogleg å ete alt det i eitt måltid. -Det stod jo dobbelt sett, smilte han, det er rekna til to. Eg måtte få pakka inn to stykke, det ordna han fint, og så kunne eg ha pizza til frukost og lunsj i dag. Godt var det, kan anbefale dei stykkene om ein er svolten. Til og med kalde.

Kjell skriv ein blogg, og no har det vore ei stund sidan han blogga, så eg etterlyste skrivinga hans. Og sanneleg, i dag kom det melding på Facebook: Eit nytt innlegg på ein støvlagd blogg. http://kjellnomeland.blogg.no/1337894819_vr_og_sommer_ei_stres.html

Vi er fleire som likar det Kjell skriv og eg vonar han pusser støvet av bloggen og held fram med skrivinga.

Etter pizzamåltidet på Statoil Rysstad fekk eg ny energi og skreiv fleire artiklar på Setesdalswiki, så i går kveld runda vi 2750. Og meir vert det nok om eg ikkje skulle verte heilt utslått.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.