Varmebølge

Share

I dag vart eg heilt slått ut. Varmen kom brått denne veka og med store vindu mot sør i klasseromet vert det rimeleg heitt utover dagen. Eg hadde planar om å skrive Setesdalswiki i dag, som eg hadde det i går, men det går noko tregt. Heldigvis fekk eg informasjon frå Rolf Erik Homme i går, så då hadde endå ein av medarbeidarane i Valle Radio fått artikkel. Sjå http://www.setesdalswiki.no/wiki/Rolf_Erik_Homme I ei av dei gamle avisene eg har skrive inn denne veka var det også omtale av ei av musikkgruppene han har vore med i, så då kunne eg få med ein artikkel om Country Caravan og.

Men så slo varmen meg ut og eg måtte heim og sove. Det hjelpte noko, ein liten kjøretur med god vind hjelpte og, så eg tok turen tilbake til klasseromet og skreiv litt meir. Eg hadde som mål denne veka å skrive inn nokre av dei avisene eg fekk frå kommunen i vinter, og det klarte eg. Men det er mange att. Dei får kome med tida. Det beste skriveveret er når det er under 20 grader, med 25 grader slår varmen meg heilt ut.

Men det vart til og med ein blogg i kveld, mai har vore noko skiftande i så måte. Men det lagar seg vel etter kvart, det og.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.