Velkommen, juni

Share

Eg vil ønske juni velkommen i kveld, sjølv om temperaturen ikkje er sommarleg, så var det første dagen av sommarmånadane i dag. Vi har lagt bak oss mai kulde gjør bondens lader fulde, med juni kan vi gjerne få noko høgare temperaturar.

Eg kom meg tidleg av garde frå Valle i dag, og turen gjekk greitt nedover, bare ein kort stopp på Evje, og så heilt til Vehus, svinge av til Stokkeland, vidare til Brennåsen, der ein kom inn på E39 utan venting, og då kunne ein kome heim i høveleg tid. Det gjer godt å få ein roleg kveld heime etter ei veke borte, så eg droppa skriving på data i kveld. Setesdalswiki får vente til i morgon, men eg tenkte at om eg skal halde målet om å blogge dagleg, så bør eg ikkje starte juni utan nokre linjer. Så difor fyrte eg opp datamaskinen og skriv desse linjene.

I kveld hadde Jorunn og Kåre Opi sending. Eg gjekk ikkje inn på Internett for å høyre på dei, men tenkjer heller på at i dag var første dagen av tida til Jorunn som pensjonist frå reinhaldarjobben. Framleis vil ho nok vere å sjå på Valle Bygdeheim og andre stader, men reinhald i kommunen overlet ho no til andre. Takk for innsatsen kan eg seie, du har halde reint i klasseroma eg har brukt i fleire år og det har vore hyggeleg å få besøk av deg. Heldigvis vert ein ikkje pensjonist frå dugnadsarbeidet i Valle Radio, der held ein på så lenge ein synest det er gama, både lønn og pensjon vert gjeve i annan valuta enn norske kroner.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.