Wikipedia og Setesdalswiki

Share

No når sommarferien står for døra har eg tenkt å få gjort litt både på Setesdalswiki og Wikipedia. I dag skreiv eg om ein ordførar i Balestrand basert på omtale i samband med 70-årsdagen hans i Vårt Land og i går skreiv eg om ein av kunstnarane som har bilete på Setesdalsmuseet, Helga Ring Reusch, på Setesdalswiki. Wikipedia klarar seg godt utan mi hjelp, så det vert nok mest å skrive om Setesdal i ferien, men av og til kan det vere godt å skrive om emne som ligg litt lenger borte og.

I dagens Agderposten var det artikkel om Byklestigen, og då hadde dei brukt bilete frå Setesdalswiki, tekne av Reidar Tveito. Han har levert mange bilete til Setesdalswiki, og når ein skriv kor bileta er henta frå, krediterer fotografen, så er det hyggeleg for den som har teke bileta. Bilete frå Wikipedia kan eg og bruke på Setesdalswiki, men til no har Reidar ikkje lasta opp bilete til Wikipedia.

Begge leksikona er dugnadsbaserte, og eg skulle ønske at fleire vart med i skrivinga både på Setesdalswiki og Wikipedia. Å dele kunnskap er viktig, og det er nok å ta av innanfor Setesdalswiki sitt emneområde.

http://www.setesdalswiki.no/wiki/Helga_Ring_Reusch
http://no.wikipedia.org/wiki/Erland_Fagermoen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.