På Mandal folkebibliotek

Share

Å sitje på Mandal folkebibliotek ein måndag i juli skulle ein kan hende tru var ein roleg dag. Men det nye biblioteket i Buen kultursenter har eit jamnt sig av folk både i første og andre etasje. Reinhaldaren prøvde å vaske litt på karuselldøra i hovudinngangen, men det var helst vanskeleg å få gjort, ho måtte stadig vise folk til den vanlege døra ved sida av.

Sjølv sat eg der for å skrive tre artiklar om kunstnarar som har bilete på utstillinga Setesdal sett med kunstnarauge på Setesdalsmuseet i sommar. Eg hadde ambisjon om å skrive om alle, men det ser ut som eg får slite med dei tre siste. I dag kom det likevel tre artiklar:
http://www.setesdalswiki.no/wiki/Erik_Petri
http://www.setesdalswiki.no/wiki/Laura_Hovland-Krohn
http://www.setesdalswiki.no/wiki/Thoralv_Sundt-Ohlsen

Les artiklane og ta turen til Rysstad for å sjå bileta deira saman med alt det andre som er å sjå der.

Eg sat no der og bladde i leksikonet og då kom eg på fleire kunstnarar som og har malt motiv frå Setesdal. Eg lurer på om det finst ei liste over alle som har gjort det. I så fall hadde det vore ei interessant liste å ha som grunnlag for artiklar på Setesdalswiki. Å samle artiklar om alle som har malt frå Setesdal kunne vore ei fin profilering. Kan hende kunne det verte ei ny utstilling av det eit seinare år.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.