Til kvartfinalen

Share

Så sit vi og bit neglar att og vonar at det skal gå godt. Handballjentene var rimeleg positive før OL, dei kjende seg i godt slag, sa dei. Men det såg ikkje slik ut i gruppespelet. Dei kom i den hardaste gruppa, og vinnarspelet let vente på seg. Søstrene Sisters kom ikkje i gong, dei var bare skuggar av seg sjølv.

Eg vil jo ikkje seie at det løysna i kveld, men å slå Danmark var nødvendig, og dei gjorde det med minst mogleg margin, eitt mål då det var 10 sekund att. Heldigvis klarte dei å demme opp for det danske angrepet dei siste sekunda, og så kunne både vi i dei tusen heimane og jentene i Copper Box senke skuldrene og sjå framover med tru på at det skulle gå vegen sjølv om starten var nølande.

I dag har vi fått med oss bueskyting og dessur-ridning med norske deltakarar. Knappast mogleg margin skilde Siren Helgesen frå å kome til finalen, litt verre var det for bueskytaren. Sleggekast og sandvolleyball enda og med at dei norske vart slegne ut. Godt då at Ida Markussen såg optimistisk på andre dag i sjukamp. Og så var det Henrik Ingebretsen, då. Han ser ustoppeleg ut etter at han vann EM i Helsinki, og han tok seg vidare etter forsøksheata.

Som du skjønar, det går i OL i heimen desse dagane, bare med litt Disney Channel som avveksling. Då vert det ikkje tid å skrive så mykje på Setesdalswiki, det får vente til betre tider kjem. Gledeleg er det å få hjelp frå ymse hald. I dag fekk eg litt meir stoff om Jorunn Fjermestad, Leonhard Jansen hadde sendt ein epost til dottera hennar og fått supplerande opplysningar. Dei får eg leggje inn etter kvart.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.