Aktuell time onsdag 19. september 2012

Share

Det var Øyvind Jacob som var ansvarleg for kvelden. I den aktuelle timen tok han ein telefon til
Thor Åmli og snakka om filmen Furie som skal visast i Storstoga Valle sauesjålaurdagen 6. oktober 2012. Folk må melde seg på innan 4. oktober 2012. Crewet vil vere til stades.

Filmen er på 75 minutt, spelt inn på Svinør. Den kom i stand som eit tilfeldig innspel, og så gjorde dei det like godt etter å ha fått ideen.

Telefon til Frøydis Unneland om Sprekleiken 2012, som skal gå av stabelen 10. november. Det er Valle IL og Valle jakt- og fiskelag som står bak arrangementet, og i år har dei fått Tone Jorunn Tveito med som kjendis utanfrå. Huldra frå Telemark har eigen fjellgard, har gått Norge på langs og er nordisk mester i jaktskyting. Opplegget er endra noko, i år er presisjon like viktig som styrke. Og så skal det vere dans, og ho vil ha øving med kulturskuleelevar ein sundag og nokre måndagar før arrangementet.

Siste tema Øyvind tok opp var han sjølv informant for. Det handla om endringar i helseavdelinga i Valle kommune: Dei tilsette vil bli tilsette i Bykle kommune, avdelingane vert slegne saman til ei avdeling med Frode Verpe som leiar og Bykle kommune som vertskommune. Det vil føre til at folka som arbeider der, kan støtte kvarandre på ulike felt i dei to kommunane.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.