Hermetikk

Share

I kveld ser det ut til at sendinga må bli hermetikk. Då eg skulle snakke og fortelje om programmet, var det ikkje utslag på meteret på teknikarbordet. Eg skjøna ikkje noko, men sette likevel i gang sendinga. Etter kvart oppdaga eg at det verka som om mikrofonen på teknikaren sin hovudtelefon hang og slang. Eg trur nok at det kan vere årsaka til problemet.

Men eg har ikkje nokon ny hovudtelefon å bytte inn og då må eg finne ut av ledningar som eg aldri har våga meg inn i. Jørund Georg var innom før sendinga for å sjekke ein annan feil, sist tysdag var det jo feil med koplinga til platespelaren. Det var Jørgen Lien, som har levert utstyr til Valle Radio, som hadde greie på det sa han, og då han høyrde at Niklos ikkje kom i kveld, utsette han heile jobben. Då hadde eg ikkje sett kva som var problemet med hovudtelefonen, så han ønskte meg lukke til i kveld og gjekk.

Då eg etter kvart prøvde å ringe han, var det bare telefonsvar, så han er nok oppteken med noko. Dermed blir det hermetikk. Det går jo fint når det er sangkveld. Eg hadde rett nok planlagt å seie noko om songane eg spelar, i kveld hadde eg teke med meg Sang- og salmeleksikon i studio. Men det droppa eg, ingen grunn til å snakke når ingen høyrer det eg seier.

Størst problem blir det nok når eg skal ha postludium, der er det jo viktig å presentere musikken litt. Men det får stå sin prøve. Du kan jo lese på Setesdalswiki om programmet, det er nokså fyldig i kveld, sjå http://www.setesdalswiki.no/wiki/Tysdagsprogram_i_Valle_Radio_20120911

Så vonar eg at mikrofonen til teknikaren vert fiksa snart, slik at systemet for sjølvkøyr i radioen kan fungere att.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.