Ikkje bare hermetikk

Share

Det vart ikkje bare hermetikk i går kveld. Jørund Georg kom innom ved 20-tida og konstaterte at mikrofonen i headsettet til teknikaren var øydelagd. Dermed måtte han på leiting etter eit nytt headsett. Vi hadde jo slike inne i studio før ferien, men kor dei låg no, var ikkje lett å seie. Det enda opp med at han fann eit heilt nytt sett og kopla til, og sanneleg fekk han det til å verke og. Så i god tid før Postludium var eg operativ att frå teknikarbordet. Og godt var det, for Postludium trong nokre kommentarar undervegs.

I dag kom Niklos innom meg i Valle og han hadde fått høyre sendinga og gledde seg over å få høyre det nye orgelet i Gjerpen kirke, det var første gongen. Og å få høyre det saman med hardingfele meinte han passa godt, så han var godt nøgd med programmet. Eg var svært takksam for at det vart ordna i løpet av sendinga, det var ei flau kjensle då eg skulle ha sending utan å kunne snakke.

I kveld var det ikkje naudsynt med hermetikk. Kåre Rike var teknikar og han var ofte innom for å vere med i samtalen med Ronny Stavsholt, som var programleiar og sat i studio. Eg sat og høyrde på programmet i kveld og skreiv eit slags referat frå sendinga. Du kan sjå det på Setesdalswiki si side for programmet i kveld, sjå http://www.setesdalswiki.no/wiki/Onsdagsprogram_i_Valle_Radio_20120912 Det er levande bygderadio med god tid til å snakke med dei personane som var med i programmet.

Medan eg skriv dette, høyrer eg på Rolf Erik og Henri Tore som har opi sending. Dei sludrar med kvarandre og hadde ein lang samtale om kva ein kan oppleve på IKEA. Og så pratar dei med innringarane. Og premiane er flakslodd der ein kan vinne 20.000 kr. kvar månad i 20 år framover. Så det er visst bare å løyse rebusar og ringe.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.