Redda av Spotify

Share

I kveld hadde eg fyrste sendinga i radioen for hausten. Det var interessant å vere i gang att, og sendinga gjekk utan dei store problema. Men då Niklos skulle ha ei LP-plate med musikk av Mendelssohn. Det var orgelsymfoni nummer seks han ville ha med i dag, men for meg verka det som om endringa av miksebordet ikkje var fullført, for Grammofon-koplinga ville ikkje lyse. Det kom då ingen lyd frå spelaren til miksebordet, og heller ikkje noko ut til sendaren.

Gode råd var då dyre, men då vart vi redda av Spotify. Den innspelinga Niklos hadde fann eg ikkje på Spotify, men det var mange andre innspelingar av orgelmusikk av Mendelssohn der, også av dette stykket. Så vi einast om at vi kunne prøve ei innspeling av Hans Fagius, og Niklos hadde informasjon om orgelet i Härnösand, som han spelte på. Den kunne han dele med oss etter at vi hadde høyrt musikken, så det skal meir til enn litt ugreie med teknikken for å setje han fast. Innspelinga var bra, i den romantiske stilen som jo er særprega for Mendelssohn.

Dei to andre stykka var korverk på CD, og dei fekk eg ut i eteren utan spesielle problem. Med det var sendinga slutt, det var b are å gå gjennom det som skal skje i veka som ligg framom oss, og det fann eg mykje om i eit nytt Bygdenytt som kom ut i dag. Så avslutta eg med ein sang med Løvlands allé. Dei skal eg snakke med i morgon kveld i den aktuelle timen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.