Sauesjået 2012

Share

Det vert sauesjåsending fredagskvelden. Den går til heile dalen, og det er Ronny Stavsholt som skal vere programleiar.

Nokre år no har vi hatt sending også under sjølve sauesjået. Også vi som ikkje var der, hugsar då vinden tok teltet radioen hadde rigga seg til med for nokre år sidan.

I år vert det ikkje sending laurdagen. Dugnadsradio er avhengig av at folk kan stille opp, og i år var det ikkje så lett å få til eit slikt opplegg, så sjølv om det på programmet for dagen står at Valle Radio skal sende, så går det ut.

Men sauesjået er å møte menneske ansikt til ansikt på marknaden og i gata, så det er vel bare dei som ikkje har høve til å vere der, men som er heime og høyrer radio, som går glipp av dei store opplevingane. Sjølv er eg i Mandal også den helga, så også i år vil eg bare høyre korleis andre har hatt det.

Nokre er det vel og som har lyst å ta turen til Bygland og oppleve minnemarkeringa for Lars Liestøl. Du kan lese om han på Setesdalswiki og slik førebu deg til det arrangementet. http://www.setesdalswiki.no/wiki/Lars_Knutson_Liest%C3%B8l

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.