Sauesjåsending 2012

Share

Sending for heile dalen.
Ansvarleg: Ronny Stavsholt
Teknikar: Liv Gunn Viki
Telefonvakter: Torbjørg Hoftuft og Jorunn Lund Harstad

Program
18:00 Aktuell time
-Besøk av Thor Åmli ifb. filmen Furie
-Leonhard Jansen om Minnemarkering for Lars Liestøl på Bygland lørdag 6.oktober.
-Agder Motorhistoriske klubb
-Fotopro flybilder
19:00 Tankar frå Bibelen ved Bjørgulv T. Berg
19:30 Regionrådet informerer ved Signe Sollien Haugå
20:00 Ronnys time: Besøk av Terje Emblemsvåg
21:00 Opi sending ved Ronny

I kveld kom ikkje nettradioen på plass før ved sjutida, så den aktuelle timen fekk eg ikkje høyre. Etter tankar frå Bibelen var det klokka 19.30 Regionrådet informerer. Leiv Rygg skulle vore med, men i staden var det Signe Sollien Haugå. Eg noterte litt frå samtalen deira:

Neste styremøte skal det vere informasjon om politidistriktet. Så arbeider ein med å få ladestasjonar for elbilar. Setesdal er jo den store straumleverandøren på Agder, så ein bør vere i forkant. Og det er folk som etterspør det.

Elles har ein jobba mykje med helsesaker, helseprosjekt Setesdal er avslutta og Evje og Hornnes kommune skal no vere administrativ leiar for dette i den permanente fasen. Men i Setesdal har ein fått samordna IKT med sjukehuset, så no er det på plass. Ein treng ikkje bruke faks i Setesdal.

Smaken av Setesdal er eit viktig prosjekt for Setesdal Regionråd. Det er nye verksemder som melder seg på der. Kristine Bjørgum Forde fekk årets nykommarpris på Hovden sist helg for lefsebakingsprosjektet ho har starta.

Så arbeider ein med Riksveg 9. Målet er å få gul stripe til Hovden innan ti år.

Regionrådet jobbar og med Regionplan for Agder. Signe jobbar mykje med kompetanseheving og helse. Då må ein vere på hogget for å halde nivået og gjere det om til arbeidsplassar. Men radiolyttarane må gjerne kome med forslag om dei har gode idear. Ordførar og varaordførar i kvar kommune kan hjelpe til. Ein kan og ta kontakt med administrasjonen.

Men etter klokka 20 var eg oppteken, så resten av kvelden fekk eg ikkje med meg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.