Kort møte

Share

Møtet i Valle kommunestyre, som vart overført i Valle Radio i går, var ikkje spesielt kort, trur eg. Det tok til med orientering av rådmannen om budsjettet for 2013 klokka 17. I det ordinære møtet var det orientering om Konsesjonskraftfondet for Aust-Agder før sjølve møtet starta. Men då eg sette på radioen klokka 19.30 for å høyre om dei framleis hadde noko å snakke om, var det P4 som tona ut i romet. Sjølv var eg på besøk hos Nawsi David denne kvelden, ho har flytta i nytt hus i Valle Grendefelt og ville gjerne ha gamlelærarane sine på besøk, så eg og Øystein sette kursen mot Homme grendefelt klokka 17. Dermed vart det ikkje radiolytting på meg i går. Men eg skreiv om besøket hos Nawsi på Blog for Harald, så ta turen innom der og les om ein hyggeleg kveld. http://blog.setesdalswiki.no/2012/11/eget-hus/

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.