Juletre 2012

Share

image

I år blir det ikke juletre på Eskeland om man ikke tar dette som en god erstatning. Helge og Reidun reiser til Ålesund i barnedåpen til Henrik i romjula. Selv skal jeg være hjemme og passe katten og prøve å unngå krevende vær. Men i dag har det vært storm og snøvær så det holder her i Mandal. Margunn og Stein returnerte til Sandøya og dro herfra klokka to. De droppet førjulsbesøk på Hellemyr og dro rett hjem. Strømmen var borte og da gikk fibernettet til TV og data. Vi måtte ringe Telenor for å få hjelp til å komme på lufta igjen, men etter hvert fikk vi det til. Jeg lånte med meg bøker av Cecilia Sanmartin fra biblioteket i Valle, så jeg veksler med å lese litt denne jula. God jul til deg som leser denne blogggen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.