Det kom respons

Share

Etter å ha skrive gårsdagens blogg, fekk eg respons i dag. Det var min gamle kollega og venn Ove Berrefjord som sende meg nokre linjer. Litt av det han skriv, vil eg dele med dykk som les denne bloggen:

Vet ikke om det er interessant, men jeg benytter anledningen til å sende litt om det nyeste jeg som “utflytta Valldøl” driver på med. Sammen med 4 andre har jeg dannet et livsmestringssenter her i Svarstad. det er i en oppbyggingsfase, hvor vi foreløpig kan tilby 2-3 kurs i halvåret, men på sikt håper vi å bli et kurssenter med månedlige kurs, i tillegg til at vi tilbyr rekreasjonsopphold. I forbindelse med åpningen i oktober hadde vi med oss popstjernen Chris Medina, og da deltok 450 på kveldsseminar. Normalt vil vi ha kapasitet til ca 150 deltakere. Dette drives ut ifra et idealistisk grunnlag hvor vi legger kursprisen lavt (kun dekking av utgifter) for å nå flest mulig mennesker med et viktig budskap.

Ove er kirkeverge og diakoniarbeider i Svarstad menighet i indre Vestfold, kommunen ligg mellom Larvik og Kongsberg. Vi som hadde gleda av å jobbe sammen med ham den tida han budde i Valle kommune og var lærer og aktiv på Nomeland bedehus og i Hylestad idrottslag, hugsar ein mann som var flink til å organisere og få folk med seg, så eg er ikkje overraska over det han fortel.

Sjølv om eg i går tenkte på tips om ting som skjer i Setesdal, vil eg prøve å få ein prat med Ove i sendinga mi tysdag 8. januar. Eg trur mange kan like å høyre han i radioen og kanskje nokon kunne ha lyst å reise til Svarstad på kurs. Neste kurs skal vere med Per Arne Dahl mandag 14. januar og tirsdag 15. januar. Med ein pris på 700 kroner for kurset og 600 kroner for overnatting, kan det gje ein god start på det nye året. Påmelding kan du sende til ove.berrefjord@lardal.kommune.no

På min andre blogg skreiv eg i dag dette: http://blog.setesdalswiki.no/2013/01/blogging-og-anna-skriving/

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.