Ein produktiv dag

Share

I dag auka Setesdalswiki med 11 artiklar. Kva dei handla om kan du sjå på http://www.setesdalswiki.no/wiki/Spesial:Nye_sider

Då finn du at eg har skrive inn aviser frå 2003, men og første avisa i 2013, det er jo eit tiårssprang om lag. Og i det perspektivet kom ein artikkel om Margit Løyland, som i fjor gav ut ei bok om Hollendartida i Norge. Om du samlar på bøker relatert til Setesdal, bør du vel ta ein tur til Setesdal Libris og få den inn i boksamlinga di, ikkje fordi emnet er relatert, men fordi forfattaren er frå Grendi.

Reidar Tveito skreiv og ein artikkel i dag, om ei bok som Aust-Agder Turistforening har gjeve ut om turar i området deira. 123 turer i Aust-Agder, Nissedal og Fyresdal. Om Setesdalswiki kan ha artiklar om bøker som folk frå Setesdal har skrive eller som handlar om Setesdal, så er det flott, så artikkelen til Reidar var kjærkomen.

Eg hadde vel mål om å runde 3600 artiklar i dag, men om ikkje Reidar eller nokon annan skriv ein ny artikkel seinare i kveld, kjem nok ikkje milepelen før i morgon, for eg får kome meg til Valle i vintermørket. No er vel trafikken frå Hovden og Brokke stilna, så ein kan få ein triveleg tur oppover dalen. God sundagskveld til deg som les dette.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.