Eldsjeler

Share

Otra IL har to eldsjeler som heiter Geir. Dei fekk LOS-fondets ildsjelpris for 2012, Geir Magne Feed og Geir Daasvand. I dag skreiv eg artikkel nr. 3600 på Setesdalswiki, den handla om Geir Magne. Han er rektor på Evjetun leirskule, men er mest kjent for aktiviteten i Otra IL, der han er leiar av skigruppa. Du kan lese artikkelen på http://www.setesdalswiki.no/wiki/Geir_Magne_Feed

Elles har dagen vore brukt til å prate med ordførarane i Setesdal. Dei vert med i Valle Radio onsdagskvelden, alle saman. Då skal vi snakke om Stemmerettsjubileet 2013 mellom andre ting og prøve å finne ut kven som var første kvinne i kommunestyra i Setesdal. Kan hende vert det artiklar på Setesdalswiki av det etter kvart. Det har vore fleire varaordførar-kvinner opp gjennom åra, særleg i nyare tid, men bare ei kvinne har vore ordførar, Magnhild Rygg, mor til noverande ordførar i Bygland, Leiv Rygg. Kan hende får vi til noko med henne og i Valle Radio onsdagskvelden.

I 2013 går sendingane til heile Setesdal, ettersom vi sender på Radio Evje sitt nett også no. Det blir spennande for opi sending-porgramma, det pleier å kome fleire telefonar når heile dalen er med.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.