Gamle aviser

Share

Som nokon av dykk som les bloggen min vil vite, fekk eg ein haug med gamle aviser i fjor. Det var Valle kommune som rydda i arkivet sitt og fann ut at dei ikkje lenger ville spare på gamle aviser, men så fekk eg tilbod om å overta avisene, ettersom eg skriv inn Setesdølen på Setesdalswiki.

I okotober 2003 hadde eg programmet Munnharpeforum med Jon Melhus og Bokaktuelt med Lisbeth D. Homme tysdag 8. oktober og dagen etter hadde eg med meg Olav M. Holen til å fortelje om medisinske planter. Å sjå dette gav gode minne om program som snart er ti år gamle. Mange lurer på om vi klarer å halde liv i Valle Radio, men eg trur det vil gå greitt, det er framleis mykje å snakke om, det gjeld vel bare å få folk i tale som har noko på hjarta.

I den same avisa stod det at Geir Magne Feed var tilsett som leiar på Evjetun leirskule, og då var plutseleg avisa svært aktuell, for i Fædrelandsvennen i dag hadde Johs. Bjørkeli ein prat med han i serien Dagens navn fordi han fekk LOS sin ildsjelpris for innsatsen han legg ned for Otra IL. Så gamle aviser kan setje perspektiv på saker som ein finn i nye aviser.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.