Gratulerer, Fjellfolk

Share

I kveld hadde eg tenkt å sjå på programmet der Fjellfolk skulle spele på NRK1. Men så fekk eg ein telefon og måtte skru av TV, og då eg sette på igjen, var programmet kome til song nr. 6. Eg visste at Fjellfolk var nr. 5 og tenkte at då fekk eg neppe høyre melodien, men eg sende no ein stemme likevel.

Stor var gleda då dei las opp at Fjellfolk vart nr. 2, og programmet var lagt opp slik at vi fekk høyre sangen om att. Sangen var annleis enn dei andre, og etter mi meining betre, så det var eit kvalitetsteikn at gruppa gjekk vidare.

På Setesdalswiki har eg fått på plass ein artikkel om gruppa, der er videodagboka deira og med. http://www.setesdalswiki.no/wiki/Fjellfolk

Eg har og skrive artiklar om musikarane, i går fekk eg på plass ein liten artikkel om Helga, Trym og Tor hadde eg frå før. Enno har eg ikkje fått laga artikkelen om sangen Ulvetua, men det bør eg prøve å få til etter kvart.

Gleda var stor i Øvre Setesdal då resultatet vart kjent. På Hovden fylgde dei programmet på storskjerm i grendehuset, og dei som ikkje var der, og som visste at Fjellfolk skulle vere med, såg nok programmet heime. Då resultatet var klart, kom det mange gratulasjonar til Fjellfolk si Faceboo-side.

Eg har hatt gleda av å ha Trym med i Valle Radio. Då spelte han akustisk gitar og song frå radiostudioet ein tysdagskveld. Det var eit koseleg besøk.

No er det bare å vone at dei gjer det godt i Oslo og at effekten av deltakinga kan gje seriøse musikarar oppdrag og inntekter i tida som kjem.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.