Oppdatering

Share

Plan for våren måtte oppdaterast, for i det oversynet som var lagt ut først, var ikkje lista over dei som skulle vere med frå Valle kommune komen med. Det var og nokre justeringar på kven som skulle vere teknikarar. No er det på plass, og du kan sjå oversynet på http://www.setesdalswiki.no/wiki/Valle_Radio_program_v%C3%A5ren_2013

Eg har fått gleda av å starte opp, og vonar at det skal bli litt av kvart som du kan ha glede av å høyre når vi kjem på lufta. Tysdag klokka 19.30 er det klart for ein prat med Ove Berrefjord, han reiste frå Valle det året Valle Radio vart starta, og det er no 15 år sidan, så mykje har skjedd både i Valle og i livet hans på desse åra. Eg gleder meg til den praten, det vil absolutt vere ei oppdatering i det programmet.

Ved eit årsskifte er det fort gjort å skrive feil årstal i den fyrste tida. Men det er vel bare å oppdatere den mentale kalenderen. No skriv vi 2013. Det er stemmerettsjubileum dette året og etter det eg kan lese i Setesdølen, har Valle kommune 40.000 kroner som lag og foreningar kan søke om støtte for å markere denne hendinga. Så då er det bare å prøve å finne ei form på eit arrangement og så søke pengar for å realisere det i året som ligg framom. Kan hende det kan hjelpe på ei oppdatering av kunnskap og perspektiv for nokon kvar.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.