Plan for våren

Share

No er planen for vinteren og våren i Valle Radio komen. Rett nok manglar oversikt over kven som skal representere kommunen i halvtimen Kommunen informerer, men elles skulle lista vere høveleg komplett. Du kan sjå lista på Setesdalswiki: http://www.setesdalswiki.no/wiki/Valle_Radio_program_v%C3%A5ren_2013

Der vil du sjå at det er same gjengen som dreiv radioen i 2012 som held fram i 2013, men Bjørg Ragnhild og Anna har pause no i vår. Elles ser eg av lista at eg skal ha sending om lag ein onsdag i månaden, og at det er eg som startar stafetten. Men opplegget er lagt opp slik at eg ikkje så ofte har opi sending, eg trur det vart bare ein gong det komande semesteret. Eg skal halde fram med tysdagssendingane, så komande veke vert litt travel i og med at eg skal ha sending to kveldar. Men eg har alt begynt å planlegge kva eg skal ha med desse kveldane, og eg har gjort avtale med Ove Berrefjord om å snakke med han om livsmestring på tysdagskvelden.

Eg lurer på om vi kjem til å starte opp med sending til heile dalen alt frå første sending i det nye året. Eg gleder meg til det, eg trur det kan gje litt anna perspektiv på dei programma vi lagar. Ein radio for heile Setesdal med utgangspunkt i Valle kan verte interessant.

Min andre blogg finn du her: http://blog.setesdalswiki.no/2013/01/eit-par-ekstra-fridagar/
og eg har sanneleg klart å skrive litt der og i dag.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.