Tusenvis av artiklar om Setesdal

Share

I løpet av 2012 kom Setesdalswiki opp i 3560 artiklar. 1360 av desse vart skrivne i året som ligg bak oss. Rett nok er det flest i sjangeren datoartiklar, dei vil jo gje like mange artiklar som det er dagar i året. Men framleis er det skrive tusen artiklar om Setesdal i året som gjekk. Takk til alle som var med på den dugnaden.

Det burde vere råd å lage minst like mange artiklar i året som kjem. Om fleire vert med i skrivinga, vil det vere lettare å kome seg vidare. I løpet av året har vi fått artiklar om mange fjell i heiane, men dei fleste står att. Her er ein stor oppgave. Vidare har ein på langt nær dekka næringslivet i Setesdal, der er det mykje å skrive om. Sjølv hadde eg likt å få artiklar om masteroppgåver og andre oppgåver som anten handlar om Setesdal eller der forfattaren kjem frå Setesdal. Eg trur den oversikta som alt no ligg på Setesdalswiki, er svært fragmentarisk.

Å skrive leksikalsk om forhold i Setesdal, er ikkje så lett, så eg har av og til lurt på om det hadde vore ein ide å kome saman og hjelpe kvarandre. Det ville også gje inspirasjon og glød i dugnadsarbeidet for å lage eit variert og innhaldsrikt leksikon for ein variert og innhaldsrik region i landet vårt.

Godt nytt år!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.