Telefonavlytting

Share

Eg måtte le då eg las radioprogrammet til Valle Radio for i dag. Der stod det at Bitte og Tobbi skulle stå for telefonavlyttinga.

Telefonavlytting er noko eg høyrer om når PST skal finne ut om brotsverk, men her skulle altså Bitte i Banken og Tobbi på lensmannskontoret stå for jobben i Valle Radio.

Om det var dette som gjorde at sendinga i kveld fekk så store tekniske problem at ho måtte avlysast, veit eg ikkje, men ein kan jo lure på det var det som av og til vert kalla tinga sin ibuande djevelskap som slo til. Rett nok har det vore mykje om PST i media denne veka, og Kjetil Stormark har hatt nokre dagar som ekspertkommentator i NRK, men at det skulle slå inn i Valle Radio var jo ikkje til å tru.

Så vart det altså inga sending i kveld, og dermed fekk du ikkje Bjørg Åkres forteljing frå turen til Kilimanjaro i reprise denne kvelden. Det vil sikkert bli høve ein seinare kveld. Andre planlagde innslag som var tekne opp, kan vel og kome seinare. Men noko av det som er aktuelt denne veka, vil jo ikkje vere naturleg å sende seinare. Slik er Valle Radio, ikkje mykje reprisestoff på denne kanalen.

Eg var sett opp til å ha opi sending i kveld, men hadde fått Jorunn Lund Harstad til å ta den i staden min, ettersom eg har vinterferie i Mandal denne veka. No fekk ho ikkje bruk for rebusane ho hadde laga til denne kvelden. Vonleg vil nokre av dei kunne brukast seinare.

Her er programmet som ikkje vart sendt:
Ansvarleg: Bjørgulv T. Berg
Teknikar: Kåre Rike
Telefonvakter frå 20.30: Ingebjørg Helle Haugen og Torbjørg Hoftuft

Program:
18.00 Aktuell time
19.00 Tankar frå Bibelen. Bjrgulv i samtale med Gunhild Aabel
19.30 Kommunen informerer. Torleif Homme i studio
20.00 Reprisetime: På tur til Kilimanjaro. Harald Haugland i samtale med Bjørg Åkre
21.00 Opi sending med Jorunn Lund Harstad

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.