Klart for påskebasaren 2013

Share

Så er det klart for Påskebasaren 2013. I hus og hytter over heile Setesdal gleder folk seg til å kjøpe lodd, løyse rebusar og høyre på musikk og snakk frå programleiarane i Valle Radio. Jorunn Lund Harstad har hatt eit strev med å setje opp vaktlister for alle tenestene som er bakanfor, folk ved telefonane og datamaskinane og kor det no er. Men når sendinga startar i morgon kveld, er det bare å gle seg og fylgje med, kaupe lodd og vente på gevinstar.

I år er det ei fyldig sponsorliste som har hjelpt oss med gevinstar:

Valle Radio, Statoil Rysstad, Evje Glass Service, Bjørgulv Bjørgum, Motorsenteret, Valle Landbruksenter, Georg Viki Byggeforretning, Rysstad Handlaft, Starume Handlaft, UTA, Valle Motell, Setpro Valle, Merkantil Service, Bleieboden, Coop Valle BA, Coop Marked Hylestad, Hasla, Joker Valle, Kvisle Eigedom, Setesdal Husflidsentral, Valle Bil & Maskin, Valle Handlaft, Aamli klipperi AS, Valle Sparebank, Rolf`s Elektro, Maxi Catering, Elektroteam Sørlandsparken, Nomeland Anlegg, Brokke Eigedom, Tveiten Rammeservice, Sølvgarden Hotell, Valle Blomar og Gåver, Valle Bensin, Helge Larsen, Otra Kraft, Otteraaens brugseierforrening, Setesdal tapet og golv, Color Line, Bergsam AS, Stock AS,Trond`s mat og vinhus, Bykle Breiband, Skiservice Hovden, T. Bjørnarå AS, Coop Bykle, Hovden Badeland, Hovden Alpinsenter, Rimi Hovden, Hovdehytta, Fjellgarden Hovden, Hovden Rørlegger service, Bykle Maskin m/Falk/NAF/Viking, Setesdølen, Bademiljø Ragnar Aas Evje, Databutikken Evje, Evje Gull og Sølv, Glashytta Bygland, Gunnar Helle AS Sylvsmed, Intersport Evje, Sport1 Evje,Byggern Evje, Optiker Wettre Evje, YX Evje trafikksenter, Jernia Evje, Coop Marked Ose, Dekkomsetning Evje, Ose Turistheim, Almedal Sagbruk, Alle Tiders Evje, Garn og Lysstua Evje, Pernille Evje, Sjarm Evje, Stæsj Evje, Tip Top Kiosk og Gatekjøkken Evje, Setesdalstrykk Evje, Setesdal Bunadsenter og Neset Camping.

Gåvekort/gevinstar har til saman ein verdi på mellom 70.000,- og 100.000,-

Håper du kjøper lodd og vinn! Lykke til 🙂

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.