Meir om Setesdalskonferansen 2013

Share

Setesdalskonferansen 2013 har mange folk som skal bidra med innlegg. Eg har ein ambisjon om å presentere alle gjennom å skrive artiklar på Setesdalswiki slik at lenkene i artikkelen om konferansen vert blå. No er det mange røde lenker der, då er det ingen artikkel om du trykker på lenka, men dei blå lenkene kan du trykke på og finne meir stoff.

I går fekk eg på plass artiklar om Roger Hagel Sørli og Rolf Arne Haugen. Dei er knytt til Hovden på kvar sin måte, Sørli som eigedomsutviklar og Haugen som opplevingsutviklar med utgangspunkt i Fjellgarden Hovden. Du finn artiklane her: http://www.setesdalswiki.no/wiki/Setesdalskonferansen_2013

Det fine med å melde seg på med epost til post@setesdal.no no i palmehelga er at du når tidsfristen, som er 1. april, altså like etter påske. Det er under ein månad til 18. og 19. april, og med påskehøgtida mellom, går dagane fort. Så eg må stå på i helga for å gjere ferdig artiklar om dei andre foredragshaldarane, slik at folk kan sjå kva dei går glipp av om dei ikkje melder seg på.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.