Setesdalskonferansen 2013

Share

No er programmet klart. Det er blitt eit variert og spennande program. Konferansen startar 18. april klokka 10 med noko som må kunne kallast ei Pangopning: Petter Planke, ein av Norges fremste gründerar, står på talarstolen med temaet Grip dagen!

Alle næringslivsgründerar og andre bedriftsleiarar burde gjere som Petter Planke oppfordrar til: Grip dagen og dra til Hovden denne morgonen, du må helst kjøre tidleg frå Evje for å rekke det. For 1000 kroner får du eit foredrag av oppfinnaren som var i militæret på Evjemoen for mange år sidan, og som gjerne ville kome attende til Setesdal og vere med på Setesdalskonferansen. No skal han dele erfaringar frå eit langt liv, han er nettopp fylt 76 år.

I tillegg til denne flotte starten på konferansen, får du oppleve mange sider av Hovden, konferansen skal vere i Hovden grendehus, deltakarane skal sove på Hovdehytta, men festkvelden skal vere på Fjellstoga, dit vi skal fraktast i buss. Vi skal og bussast rundt på Hovden, til Fjellgarden, Skisenteret, lunsjen torsdag skal vere på Hovden Alpin Lodge, så her får vi med oss meir enn ein til vanleg kan oppleve på ein tur til Hovden.

Lokale folk skal vere med og bidra i programmet og fortelje om næringslivet i og utanfor regionen. (Gunhild Ørnulfsdotter Hasla har fått det til å etablere ein filial for Hasla i Oslo). Men eg har store voner til å høyre Erling Hellum fortelje om Innovasjon Norge sine støtteordningar, Dag Otto Lauritsen om å setje nye mål og å prestere noko ekstra og Einar Gelius om etikk og leiing. På dei tidlegare Setesdalskonferansane har alltid stortingspolitikarar funne tid til å vere med oss, i år er det val, så dei er kan hende alt på stemmefiske.

Ikkje nøl med å melde deg på. I fjor var det tregt med påmelding, men så løysna det og då vart det overfylt på Bykle Hotell. Eg veit ikkje om det er tak på kor mange som kan vere med på konferansen, men ein bør sikre seg plass jo før jo heller.

http://www.setesdalswiki.no/wiki/Setesdalskonferansen_2013

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.