Fram og tilbake

Share

Etter at eg hadde skrive bloggen i går, ringte Ronny til meg og sa at han hadde sett feil på kalenderen og at han ikkje skulle til Oslo før i mai, så han kunne ta fredagssendinga, slik planen hadde vore, men som ikkje hadde kome inn på andre lister enn lista for programma på Setesdalswiki. Det er jo heilt naturleg, ei bytting etter at lista er sendt ut, er jo vanskeleg å få inn på lista. Difor har eg laga ei liste over kven som har ansvar for sendingane på Setesdalswiki, og den prøver eg å halde oppdatert. Andre kan jo og oppdatere den om dei bytter, så det burde vere enkelt. Men det er ikkje alltid så enkelt og mange av oss som driv med radioen, likar best å halde oss til den lista vi får sendt ut og ikkje til ei som blir endra ut over i sesongen.

Her er lenke til lista på Setesdalswiki: http://www.setesdalswiki.no/wiki/Valle_Radio_program_v%C3%A5ren_2013

No blir det altså Ronny til fredag og dermed får eg to kveldar i studio neste veke: Først tysdagssendinga og deretter onsdagssendinga.

I dag tok eg turen utover til Rysstad. Eg hadde tenkt å levere opptakaren til Bjørgulv. Men på turen kom eg til å tenkje på at eg kunne kopiere påskegudstenesta over i eposten min og sende fila over til meg sjølv, så kunne eg spele den for elevar i klasseromet og dei få høyre seg sjølv på radio. Dermed så vart det ein tur på Statoil Rysstad i staden, i den koselege kafekroken der sit det ofte hylstringar og rødar saman. Når ein har ein Statoilkopp, må ein jo nytte den…

Toralv Andersen kom innom, og han hadde ikkje artikkel på Setesdalswiki før i kveld, men i kveld avtalte vi at eg kunne ringe han, så skulle han gje litt informasjon. Då eg kom tilbake til Valle og fekk eit tastatur, slo eg på tråden til han, og dermed vart det ein liten artikkel. Han var jo i kommunestyret i forrige perioden, no er han vararepresentant, så det var tolv røde lenker som vart blå då eg skreiv den artikkelen. http://www.setesdalswiki.no/wiki/Toralv_Andersen

Sjølv om det vart litt fram og tilbake, kom det då noko godt ut av det heile. Og i dag bytta vi artikkel på framsida, den vi hadde der, hadde stått ganske lenge og det var på tide å få ein annan der no. Nå er det artikkelen om Setesdalskonferansen 2013 som står der. Fristen for å melde seg på gjekk ut 1. april, men enno er det høve å melde seg på ved å sende ein epost til post@setesdal.no for å få med seg denne hendinga i vår.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.