Hvorfor er vi så trøtte på tirsdager?

Share

Tirsdager er de trøtteste dagene. Når det blir tirsdag, er alle trøtte. Noen er trøtte fordi de sov for lite i helga, kanskje de var ute og møtte venner og la seg seint. Andre er trøtte fordi været er dårlig. Været er nesten alltid dårlig på tirsdager.

Men det er en grunn til ikke å være trøtt på tirsdager. Det ene er at du kan glede deg til å gå i svømmebassenget. Der er Noe Bow badevakt, og han er en hyggelig badevakt. Du kan også glede deg til å høre på Valle Radio. Mens du må betale for å gå i svømmebassenget, er det gratis å høre på Valle Radio.

Det er enda en grunn til å være glad på tirsdager. Da er det nye tilbud i butikkene. Joker prøver å få deg til å komme i butikken ved å henge store plakater på veggen utenfor butikken. Denne uken er det 40 % rabatt på pizza, og hvis du kjøper store sjokolader, får du tre, men trenger bare å betale for to. Og hvis du har lyst på bananer, koster de bare 10 kroner for et kilo.

Ble du mer våken av å lese dette?

Hvis ikke, kan du ta en pause, sette deg på et stille sted og sove litt. Det pleier å hjelpe.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.