Normalt program att

Share

Så er påsken over og det blir normale program att i Valle Radio. Men denne veka er det ikkje onsdagsprogram, for vi har ansvaret for sendinga til heile dalen fredagskvelden. I utgangspunktet var eg sett opp til å ha ansvaret for den, men eg er jo alltid i Mandal fredagskvelden. Difor hadde eg bytta med Ronny Stavsholt, trudde eg. Men i kveld fekk eg telefon frå Jorunn om at det ikkje var tilfelle, for Ronny skulle bort.

Etter sendinga i kveld snakka eg med Ronny og vi diskuterte litt fram og tilbake. Han meinte at han kunne reise til Oslo etter at han var ferdig i radioen, noko eg syntest var lite gunstig. Så det vart til at eg tek ansvar for fredagssendinga til heile dalen no i april. Det høver i grunnen greitt, for kona er ikkje heime fredagskvelden i Mandal, så då kan eg godt vere i radioen.

I kveld, tysdag, hadde vi sending som vanleg, og då hadde vi eit litt justert programopplegg:

Ansvarleg: Harald Haugland

18.00 Kvarteret
18.15 Over ein open Bibel 1
18.30 Gudsteneste frå Hylestad kyrkje 2. påskedag. Vikarprest Kristian Grundetjern og Familiekoret
19.20 Sangar relatert til påske
19.40 Over ein open Bibel 2
20.00 Møteplassen
20.30 Postludium med Niklos K. Besteland
21.00 Kyrkjebakken

Meir informasjon om programmet finn du på Setesdalswiki, sjå http://www.setesdalswiki.no/wiki/Tysdagsprogram_i_Valle_Radio_20130402

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.