Ein sorgtung dag

Share

Det skulle vore ein av dei fine vårdagane i år, men så vart det ein sorgtung dag for folk i Valle og alle som var glade i Valle Radio. Programleiar for påskesendingane i mange år, Helge Dahle, vart drepen etter å ha blitt påført fire knivstikk ved halv firetida i natt. Det skjedde i eit partytelt på Sandnes i Valle, der det hadde vore ope hus frå tidleg på dagen, folk heia på syklistane som kom forbi på tur til Hovden.

Helge var ein av dei medarbeidarane i Valle eg enno ikkje hadde skrive om på Setesdalswiki. Vi snakka om at vi burde få høve til det ein gong, men det laga seg ikkje slik. No får det kome basert på stoff eg finn etter kvart. Han var vennesæl og humoristisk og glad i folk, så det er helst uråd å tru at han skulle hamne i noko slikt.

Eg laga ei side om hendinga på Setesdalswiki i dag, der samla eg nokre lenker frå ulike aviser og nettstader. http://www.setesdalswiki.no/wiki/Knivstikking_i_Valle_26._mai_2013

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.