Oppstått

Share

Sjølv om eg no ikkje er heilt utslått lenger, er eg slakk og kjem ikkje til å ha sending i Valle Radio komande veke. Tysdagssendinga går ut, men Bjørgulv tek over onsdagssendinga. I timen mellom 20 og 21 hadde eg avtalt med Fatima Aakhus frå Bygland om å kome i studio og fortelje om bygdekvinnelagsarbeid, ho er fylkesleiar for Aust-Agder. Den avtalen går Bjørgulv inn i. Gled dykk til å høyre ei dugande dame fortelje om kva ho er engasjert i.

Etter kvart fekk eg skrive inn fredagsavisa på Setesdalswiki og fekk vedlikehalde datoartiklane der. Eg lurer av og til på om folk trur det er bare eg som har lov å skrive på Setesdalswiki. Då kan eg jo avkrefte det her direkte. Og det hadde jo vore fint om nokon andre skreiv når ein stakkar vart sjuk. Heldigvis skreiv Reidar T. ein artikkel i den perioden, så heilt stille vart det ikkje, men det var nære på. http://www.setesdalswiki.no/wiki/%C3%85rstala_ved_Stigemo Flotte bilete hadde han og i den artikkelen, utan hans bidrag hadde Setesdalswiki vore mykje fattigare på innhald.

Men alle er velkomne til å bli med. Trykk på rediger-knappen og skriv ei linje eller tre.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.