Utslått

Share

Tysdag 30. april måtte eg til legen og få pencillin. Eg hadde fått feber, eg hosta og lungene mine verka ikkje gode. Sjølv om dei ikkje var heilt ille endå, fekk eg det, den hyggelege turnuskandidaten Emma kunne få ein sjukling frisk med sitt vennlege vesen. Eg avlyste sendinga i radioen den kvelden, litt surt etter at eg dagen før hadde sendt inn programmet til avisa, men då var eg bare litt slapp.

Så vart det inga sending 30. april og 1. mai, eg hadde planlagt å vere teknikar 1. mai og å sende eit opptak frå kommunestyremøtet i april. I staden vart det penicilling og horisontalen i senga. Om morgonen 1. mai kom eg meg etter kvart i gang og fekk stabla meg i bilen. Med fleire stopp undervegs kom eg meg heim til Mandal utpå dagen. Der bar det rett i seng, utslått.

Ingen blogg tysdag, heller ikkje onsdag og torsdag. Også Setesdalswiki har fått leve utan mine artiklar nokre dagar. Men i kveld kjenner eg meg litt betre, så eg skriv nokre linjer på bloggen. Då kan i alle fall de som les blogge, vite grunnen til at det ikkje har kome noko på stader der eg til vanleg skriv noko kvar einaste dag.

Det må vel snart betre seg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.